Szobafestés mázolás tapétázás Szeged


A tartalomhoz

Szobafestés Szeged

Szobafestés, mázolás, tapétázás


- Szobafestés Laminált parkettázás - Bel és kültéri falfestés (Tisztasági festés)


- Mázolás - Tapétázás - Lazúrozás - Díszítőelemek ragasztása festése


- Szobafestés Gipszkartonozás - Fűrdőkád felújítás (festés)


A Szobafestés, mázolás, tapétázás, és egyéb felújítási munkálatokra sokan előre megadott négyzetméterárakat jelölnek meg, ami első látásra könnyen beszorozható a meglévő négyzetméterekkel egy laikus számára is, de sajnos sok esetben ez félrevezető is lehet, mivel bonyolultabb feladatoknál olyan költségek merülnek fel amit csak a szakember láthat a helyszínen.

Így az előzetesen kiszámolt költség nem felel meg a valós felújítási költségnek, amit később már nehéz tisztázni.
Az érem másik oldala, ha egyszerűbb a munka, de az adott árak mellett nagyobb költséget számolnak ki, mint ami valójában lenne.

Cégünk ezért kizárólag helyszíni felmérés alapján tud adni árajánlatot mely INGYENES.

A számítógépes árajánlatot a helyszíni felmérés és megbeszélés után Telefonon, e-mailen, vagy személyesen juttatjuk el a megrendelőhöz.
Árainkat nagyban befolyásolja hogy a tapétázáshoz milyen tapétát,
a szobafestéshez milyen típusú és színű festéket, és a mázoláshoz milyen anyagot használjunk. Ezek az aprónak tűnő tényezők olykor nagy megtakarítást eszközölnek a megrendelőnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését festés, mázolás, tapétázás vagy felújítással kapcsolatban, kérem forduljon hozzánk bizalommal, kérjen helyszíni felmérést, melyet ingyen biztosítunk!
,Szobafestő szeged,szobafestő szeged,szobafestő szeged,szobafestő szeged,szobafestés szeged,szobafestő szeged, mázolás, mázolás szeged, tapétázás, tapétázás szeged, festő,festő szeged,tisztaságifestés,tisztasági fesés,szobafestés szeged,szobafestő szeged, mázolás, mázolás szeged, tapétázás, tapétázás szeged, festő,festő szeged,tisztaságifestés,tisztasági fesés,szobafestő szeged,szobafestő szeged

Hívjon bizalommal:
Szobafestő mázoló tapétázó
Sasvári György Tel:.06309\639-618


Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe